1. Ilmoitat tempaukseen 100-200g lankaa, jolle et keksi käyttöä. Tempauksen ensimmäisessä vaiheessa esittelet lankasi tässä blogissa. Kerro langasta, miksi se on jäänyt käyttämättä. Valitessasi lankaa, voit miettiä seuraavia seikkoja: jos langan väri ei miellytä sinua, miellyttääkö mikään langasta valmistettu asia sinua, sillä sinähän saat tuon oman lankasi takaisin valmiina tuotteena. Jos langan laatu ei miellytä, se kannattaa kertoa esittelyssä, sillä siitä valmistettu pipo ei välttämättä miellyttäisi sinua kauneudestaan huolimatta. Tee siis esittelystä mainos itsestäsi, mistä pidät, mitä inhoat, mitä suunnitelmia sinulla on ollut langan käyttämiseksi? Ilmoittautumisaikaa on 15.9.2008 asti. Ilmoittaudut lähettämällä minulle, blogiemännälle s-postia osoitteeseen [email protected]
Kerro viestissäsi, mitkä minkälaiset langat itseltäsi osallistuvat tempaukseen. Mitä toiveita sinulla on itsellesi työstettäväksi tulevien lankojen suhteen (esim. allergiat!). Jos haluat nopeuttaa toisen vaiheen yhteydenottoa, laita osoitteesi ja oikea nimesi mukaan, niin välitän sen sille, joka lähettää lankansa sinulle. Muussa tapauksessa lähetän vain s-posti osoitteen ja vaihdatte osoitteen keskenänne.
Jos et saa yhteyttä minuun s-postilla, laita viesti ilmoittautuminen jutun kommentteihin, mutta muista laittaa s-posti osoite mukaan.


2. Toisessa vaiheessa minä, blogiemäntä, arvon lankojen määränpäät. Ilmoittautuminen tempaukseen on siis silloin päättynyt. Tiedot lankojesi määränpäästä saat s-postilla. Aikaa lähettää langat on 30.9.2008 asti. Jos et ole saanut postissa lankoja itsellesi 2.10.2008 mennessä, laita viesti minulle s-postilla. Vaikka saisit langat aiemmin, niiden työstämisen saa aloittaa vasta 1.10.2008.

3. Kolmannnessa vaiheessa saatuja lankoja työstetään. Aikaa suunnitella ja toteuttaa luomus on 30.11.2008 asti. Vinkkejä luomukseesi voit lukea tästä blogista lankojen omistajan tekemästä lankaesittelystä. Tyylilaji on vapaa: voit neuloa, virkata, solmia ryijyn, ym. Voit myös lisätä omia materiaalejasi, lisäkorvausta omien materiaalien käytöstä ei kuitenkaan tule.

4. Neljännessä vaiheessa lähetät luomuksesi takaisin omistajalleen 15.12.2008 mennessä. Jokainen tempaukseen osallistuja saa siis kivan pienen joululahjan. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkinto.

5. Lopuksi odotan jokaisen osallistujan kertovan kommenttejaan/tuntojaan saamastaan tekeleestä.

6. Tähän tempaukseen liittyy paljon riskejä ja tämä vaatii luottamusta. Tarkoitus on järjestää tempaus, jossa on hieman jännitystä ja haastetta mutta vähintään yhtä paljon huumorintajua mukana. Pyydän, epärehelliset, älkää vaivautuko ilmoittautumaan.

7. Tämän jutun kommentteihin on aikaa vinkata tarkennuksia sääntöihin 31.8.2008 asti.